Select Page

Kodikas juhlien ja kokousten pitopaikka

Pirkkalan työväentalo sijaitsee Pirkkalan kylällä vajaa 7 km Pirkkalan keskustasta ja 16 km Tampereen keskustorilta. Yli satavuotias Toivon talo on rakennettu vuonna 1916. Taloa on laajennettu historian aikana kolme kertaa. Viimeisin laajennus on 1990-luvulta, jolloin rakennettiin sisäkäymälät ja muu ajan henkeen kuluva varustus.

Talossa on noin 80 m2 sali ja erillinen noin 30 m2 ”ravintola”. Keittiössä voi keittää kahvit tai valmistella pitopalvelun toimittamat ruoat tarjoiltavaksi. Varustukseen kuuluu pöydät ja tuolit noin 80 henkilölle.

Työväentalon perinteiseen varustukseen kuuluu näyttämö, joka mahdollistaa pienimuotoisten näytelmien ja muiden ohjelmien esittämisen näkyvyydestä tinkimättä.

Einon kamari on erillinen huone, jota voi käyttää ryhmätyötilana ja pienten kokousten järjestämiseen. Se palvelee myös näyttämön takahuoneena.

 

Toivon talo on monipuolinen tila syntymäpäivien, häiden, muistotilaisuuksien ja muiden juhlien järjestämiseen. Kodikas ja  siisti juhlatila antaa hyvät puitteet onnistuneille juhlille rauhallisessa ympäristössä.

Kokouspaikkana Toivon talo etu on sopiva etäisyys kaupungin sykkeestä sekä rauhallinen ja maaseutumainen ympäristö.

Pin It on Pinterest